Smiths Interconnect M23 kontaktdon

Robust M23 kraft- & signalkontaktdon

M23-kontakten från Smiths Interconnect är ett cirkulärt kontaktdon utformad för att motstå extrema miljöförhållanden. Dess robusta design gör den idealisk för användning i industriella applikationer, inklusive maskiner, robotik och automation.

Fördelar med Smiths M23-kontaktdon:

Robust design: M23-kontakten är designad för att tåla tuffa miljöer, inklusive exponering av damm, smuts, fukt och extrema temperaturer. Kvalificerad för användning ner till 5 meters djup. Läs mer här >

Hög prestanda: M23-kontakten klarar höga strömmar och spänningar, vilket gör den idealisk för kraftöverföringstillämpningar.

Mångsidig: M23-kontakten finns tillgänglig i en mängd olika konfigurationer, inklusive raka och vinklade versioner, med flera kontaktarrangemang och avslutningsalternativ.

Lätt att installera: M23-kontakten är designad för snabb och enkel installation, med en enkel skruvlåsmekanism som säkerställer en säker anslutning.

Vi erbjuder ett brett utbud av M23-kontaktdon för att möta våra kunders behov.
Några av våra mest populära varianter:

M23 Power: Denna kontakt är designad för applikationer med hög effekt, med strömstyrkor upp till 30A och spänningsklasser upp till 600V.

M23-signal: Denna kontakt är designad för applikationer med låg effekt, med strömstyrkor upp till 4A och spänningsklasser upp till 250V.

M23 Hybrid: Denna kontakt är designad för att klara både ström och signal, med en mängd olika kontaktarrangemang för att möta specifika applikationskrav.

Utöver våra standard M23-kontakter erbjuder vi även skräddarsydda lösningar för att möta våra kunders unika behov. Vårt team av experter kan hjälpa dig att designa ett kontaktdon som uppfyller dina exakta specifikationer.

Är du intresserad av att lära dig mer om M23-kontakten eller någon av våra andra produkter?
Tveka inte att kontakta oss! Vårt team av experter är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina behov.