Kabelskydd

Vi erbjuder ett brett utbud av högteknologiska extruderade filmer inklusive material som är optimerade för enastående flexibilitet, beständighet mot nötning och exceptionella miljö- och kemiska risker samtidigt som uppvisar ovanligt hög flexibilitet i krävande miljöer.

Många av våra filmer kan konfigureras för runda, platta och rektangulära kabel och kan använda de flesta typer av stängning.

Läs mer om kabelskydd.

Kabelskärmning

Öppnings- och stängningsbar kabelskärmning för kablar och kablage. Lätt att öppna och stänga som gör det möjligt att ta ur eller lägga till kablar. Finns för många olika dimensioner och för statisk eller flexibla applikationer.

Flame retardant och low smoke/low toxicity finns också tillgängliga.

Läs mer om kabelskärmning.

Donpackningar

Vår EMI-skärmade krympslang ger en bekväm metod för att lägga till sekundär isolering och EMI-skydd för kablar.

Vår värmekrympbara avskärmning ger utmärkt nötning, miljö, kemiska och elektriska egenskaper och resistent mot de flesta oljor, vätskor, milda syror och alkalier.

Läs mer om ledande krympslang.

Kabelskärmning i ledande aluminiumfolie

Vi erbjuder en folie EMI skärmad produkt som kan kombineras med de flesta av våra produkter och nedläggningar för att skapa en EMI-skärmning som ger enastående prestanda och hållbarhet.

Läs mer om kabelskärmning i ledande aluminiumfolie.

Stickad kabelskärmning

EMI-skärmande stickat material är utformat för att ge utmärkt EMI- skärmningsprestanda. Stickad i olika storlekar och konfigurationer, kan mesh läggas till de flesta miljöskyddande material för att skapa en enkel installation av Zip-on EMI skärmad montering. Vår stickade design skapar en mycket flexibel sköld som till skillnad från många rörformiga flätor inte kommer att ändra dämpningsprestanda.

Läs mer om stickad kabelskärmning.

Kabelskärmning i ledande tyg

Vi erbjuder en högprestanda EMI-skärmning för användning där hög hållfasthet och flexibilitet, låg vikt och slagtålighet är viktiga. Våra EMI-skärmande produkter kan integreras med nästan alla produkter för att ge en tunn, lätt och mycket flexibel sköld.

Läs mer om kabelskärmning i ledande tyg.

Flexibel kabelskärmning

Mycket flexibel fläta. Förtennad kopparfolie på polyester ger bra avskärmning. Finns i fyra storlekar.

Läs mer om flexibel kabelskärmning.

Stickad tejp för kabelskärmning

Våra skärmade tejper ger ekonomiska skärmande lösningar. Tejpen erbjuds i aluminium eller kopparfolie med mycket ledande tryckkänsligt lim som kan användas i en mängd olika applikationer.

Läs mer om stickad tejp för kabelskärmning.

Anpassade lösningar efter dina behov

För oss är det viktigt att du får precis det du behöver – därför strävar vi alltid efter att ta fram anpassade lösningar som fungerar för just dig. Tillsammans med våra erfarna leverantörer ser vi till att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen till ditt företag.