Tommy Ahlsved tillträder som ny VD på Stig Wahlström Elektronik

Tommy Ahlsved tillträder som ny VD för Stig Wahlström Elektronik AB den 1 oktober 2022. Tommy efterträder Gunnar Arvidsson som stannar kvar inom bolaget som Affärsutvecklare.

Den 1 oktober 2022 tillträder Tommy Ahlsved som ny VD för Stig Wahlström Elektronik. Tommy kommer närmast från design- och ingenjörsföretaget AFRY där han haft rollen som Site Manager för AFRY Production Center och därmed haft ansvar för verksamhet som rör utveckling och produktion, främst inom flyg- och försvarsindustrin.

– Stig Wahlström Elektronik är ett bolag med lång historik och välrenommerat rykte som jag ser fram emot att arbeta vidare med, säger Tommy Ahlsved.

Stig Wahlström Elektronik erbjuder högkvalitativa produkter inom klimatisering och förbindningsteknik från världsledande komponentleverantörer, ett sortiment bestående av kundanpassade produkter såväl som modifierad standard. Bolaget ingår i teknikhandelskoncernen Addtech och har under den senaste tiden genomgått en kraftig tillväxt, mycket i och med sammanslagningen med systerbolaget Satco AB i början av 2021. Under det kommande året är det flera nya roller som ska tillsättas.

– Jag är tacksam för förtroendet att fortsätta utveckla Stig Wahlström Elektronik framåt. Det känns kul och spännande att gå in i ett bolag där personalen trivs och har arbetat länge, något som återspeglas i bolagets enorma kunnande och erfarenhet, säger Tommy Ahlsved.

Nuvarande VD Gunnar Arvidsson kommer att stanna kvar inom Stig Wahlström Elektronik, men i den nya rollen som Affärsutvecklare.

– Det senaste decenniet har vi på Stig Wahlström Elektronik gått från att vara en vanlig distributör till att bli ett kunskapsföretag där vi är experter inom våra nischer. Efter många år med VD-rollen lämnar jag nu över stafettpinnen till en ny generation, säger Gunnar Arvidsson och fortsätter:

– Med Tommys utvecklingsfokus, kompetens och erfarenhet av kvalitetstunga processer är jag övertygad om att han kommer att leda bolaget i en bra riktning.

För mer information:

Gunnar Arvidsson, Stig Wahlström Elektronik
gunnar.arvidsson@wahlstrom.se