FH69-serien från Hirose

Vår parner Hirose är en världsledande tillverkare av kontaktdon. Företaget erbjuder ett brett produktsortiment till kunder över hela världen, alltid med enastående kvalitet, precision och tillförlitlighet.

Nu introducerar Hirose FH69-seriens patta och flexibla kontaktdon samt platta kretsanslutningar (FFC/FPC). Dessa är designade för att ge extra hög tillförlitlighet och dessutom kunna motstå höga temperaturer, dammintrång, stötar och vibrationer.

FH69-serien är optimal för fordonstillämpningar såsom LiDAR, ADAS-kameror, bilnavigeringssystem, head-up-displayer, infotainmentsystem, smarta hemenheter, medicinsk utrustning och andra bärbara enheter.

Funktioner

  • Contact pitch: 0,5 mm
  • Höjd: 2,3 mm
  • Kontaktposition: Topp & botten
  • Märkström: 0,5 A
  • Märkspänning: 50 V AC/DC
  • Antal kontakter: 60*
    * 10, 20, 30, 40, 50 är under utveckling för denna serie
  • Drifttemperatur: -55 °C till +125 °C
  • Matningscykler: 10