Mentor fått utmärkelse för M-Fibre vid German Innovation Award

Dennis Weyer, Managing Partner, Wido Weyer, CEO och Wolfgang Mursch, CTO på Mentor.

Med över 100 år i branschen är vår leverantör Mentor världsledande inom integrerade belysningslösningar och HMI-komponenter. Nu har Mentor fått en utmärkelse för deras flexibla sidoljusfibersystem M-Fibre vid German Innovation Award 2021.

Varje år delas priset ut till produkter och tjänster med särskild innovationsstyrka och som säkerställer utveckling inom relevanta branscher. Mentors M-Fibre övertygade i kategorin ”Lighting Solutions” och vann i tävlingsklassen ”Excellence in Business to Business”.

M-Fibre är ett tunt och flexibelt sidoljusfibersystem. Det används som funktionell eller dekorativ linjär belysning i både konsument- och industriprodukter.

– Priset är ett erkännande av ett av våra viktigaste element: vårt fokus på innovativ teknik. Med våra produkter och lösningar bidrar vi till att utveckla multifunktionella, unika och lovande produkter och applikationer, säger Wido Weyer, ägare och VD på Mentor, i ett pressmeddelande.

Mentor är ett ägardrivet familjeföretag som hela tiden satsat på långvariga och nära relationer med personal, kunder och leverantörer. Tack vare modern teknik och innovativa lösningar kan vi på Stig Wahlström Elektronik tillsammans med Mentor hjälpa dig att förverkliga din idé.

Vill du veta mer? Kontakta oss här!