Produktintegrerad belysning – oändliga möjligheter

När det kommer till produkt- och industridesign är integrerad belysning något som kan förbättra funktion såväl som säkerhet och estetik. Designmöjligheterna är oändliga och kan skapa betydande mervärde för produktens användning.

Den integrerade belysningen kan placeras som belysta linjer, vilket blir ett funktionellt och dekorativt inslag i produkten. Ett annat alternativ kan vara att sätta en indirekt omgivande belysning för ett effektfullt uttryck.

Mentor, vår partner inom integrerade belysningslösningar, bad designern Martin Schmidt utveckla några idéer som visar hur linjär, integrerad belysning kan användas på ett kreativt och funktionellt sätt. I bilderna visas hur belysta linjer möjliggör innovativa lösningar och unik design. Något att inspireras av!

Klicka här för att läsa om vårt sortiment av ljusledare.