Loading...
Start2019-10-02T11:46:39+02:00

Våra produkter

Hos oss får du hjälp med att ta fram kundanpassade förslag på kontaktdon, kablage, opto- och tangentbord, ljusledare, fläktar och andra högkvalitativa elektroniklösningar. Våra serviceinriktade medarbetare besitter spetskompetensen som krävs för att kunna möta just dina specifika behov och hjälpa ditt företag att öka sin lönsamhet.

VISA ALLA PRODUKTER

Vi hjälper dig med delsystem

Som specialist på kontaktdon och kablage har vi lång erfarenhet av att konstruera kostnadseffektiva lösningar åt våra kunder. Vi deltar i ditt utvecklingsprojekt redan på idéstadiet och tar fram de delsystem du behöver för att koppla samman elektronik och mekanik, för snabb montering i den färdiga tillämpningen. Tack vare vårt breda nätverk av världsledande tillverkare är inget uppdrag för stort.

Från specialkablage till kompletta delsystem – vi hjälper dig att koppla ihop de komponenter du behöver för att utveckla din idé till en färdig konstruktion.

LÄS MER OM DELSYSTEM

Nyheter

Här hittar du våra senaste nyheter!

SnapBee

Vertikal matning för hög prestanda Hirose har lanserat SnapBee – ett nytt varumärke för kontaktdon som är baserat på Hiroses mikroteknologi. SnapBee erbjuder hög [...]

Evertiq Expo 2019

Evertiq Expo 2019 – Vi kommer finnas på plats! Passa på att träffa oss under mässan Evertiq Expo 2019 på Medicon Village Science Park i [...]

Visa fler nyheter

Vill du veta mer?

Vi på Stig Wahlström Elektronik finns alltid tillgängliga för dig, ingen fråga är för stor eller för liten. Kontakta oss, så pratar vi tillsammans vidare om vilken lösning som är bäst för just er.

KONTAKTA OSS