Stig Wahlström Elektronik stärker ledningsteamet med ny försäljningschef

Stig Wahlström Elektronik befinner sig i en period av intensiv tillväxt, och som en del av den expansiva satsningen kan vi med stolthet presentera Fredrik Johansson som tillträder som ny Försäljningschef den 3 oktober 2023.

Stig Wahlström Elektronik erbjuder högkvalitativa produkter inom klimatisering och förbindningsteknik från världsledande komponentleverantörer, ett sortiment bestående av kundanpassade produkter såväl som modifierad standard. Bolaget, som är en del av tekniklösningskoncernen Addtech, har under den senaste tiden genomgått en kraftig tillväxt, dels genom förvärv, dels genom organisk expansion.

Bolaget fortsätter nu tillväxtresan och Fredrik Johansson, i rollen som Försäljningschef, blir den som ska leda försäljningen framåt.

– Det är med entusiasm och engagemang jag går in i min nya roll som Försäljningschef på Stig Wahlström Elektronik. Företaget befinner sig i en spännande fas, och jag ser fram emot att arbeta för att ytterligare utveckla och stärka bolagets kundrelationer och marknadsposition, säger Fredrik Johansson.

Med gedigen erfarenhet inom försäljning inom elektronikbranschen är Fredrik Johansson ett gynnsamt tillskott för Stig Wahlström Elektronik och han ser nu fram emot att börja arbeta tillsammans med resten av teamet:

– Det är ett starkt och kompetent team med positiv framåtanda och lång erfarenhet. Tillsammans ska vi sträva efter att lyfta försäljningen till nya höjder. Företaget har en spännande produktportfölj som erbjuder elektroniklösningar och komponenter som är helt i linje med vad marknaden efterfrågar.

Tommy Ahlsved, VD på Stig Wahlström Elektronik, ser positivt på rekryteringen och bolagets framtidsutsikter.

– På vår nuvarande expansionsresa har vi under de senaste åren breddat vårt erbjudande till att inkludera fler marknader samt tillsatt flera nya roller. Med Fredrik Johansson vid rodret har jag förtroende för att han kommer att leda vår försäljningsavdelning mot vår vision på ett utmärkt sätt, berättar Tommy Ahlsved.

För mer information, kontakta:

Tommy Ahlsved, VD, Stig Wahlström Elektronik

tommy.ahlsved@wahlstrom.se