Revolutionera dina anslutningar med Hirose Connectors EM52M/40M/30M-serien

Letar du efter kontakter med precision, tillförlitlighet och mångsidighet? Hirose EM52M, EM40M och EM30M-serien erbjuder överlägsen skärmning och teknik som minimerar signalförlust och störningar.

Funktioner:

Oöverträffad precision: Hirose är synonymt med precisionsteknik. Kontakterna i EM52M, EM40M och EM30M-serien visar Hiroses engagemang för perfektion, vilket säkerställer oklanderlig matning och optimal signalöverföring.

Integration: Dessa kontakter är designade för att sömlöst integreras i en mängd olika applikationer, från industriell automation och bilelektronik till medicinsk utrustning. Deras kompakta design gör dem idealiska för miljöer med begränsat utrymme.

Robust: I kritiska applikationer är tillförlitlighet inte förhandlingsbart. Kontakterna i EM52M, EM40M och EM30M-serien är byggda för lång livslängd, med hållbara material och överlägsen konstruktion som tål utmanande förhållanden och säkerställer oavbruten drift.

Anpassning: Vi förstår att varje projekt är unikt. Därför erbjuder vi tillsammans med Hirose kundanpassning, så att du kan skräddarsy kontaktdon enligt exakta specifikationer.

Enkel montering: Tid är avgörande i dagens snabba värld. Den användarvänliga designen av dessa kontaktdon förenklar monteringsprocessen, vilket sparar värdefull tid och resurser under integrationen.

Optimal signalintegritet: Oavsett om det är för industriell automation, medicintekniska eller biltillämpningar är det avgörande att upprätthålla signalintegriteten.

Egenskaper:

  • Tillverkad av högkvalitativ plast som är resistent mot tuff hantering. Möjliggör en robust design för hög ström, upp till 450A
  • Snabbt och säkert bajonettlås
  • Standard krimpverktyg för enkel terminering
  • Finns i vattentätt utförande
  • Fingerskyddsdesign
  • UL registrerad
  • Uppfyller RoHS

Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna utifrån dina unika krav!