Vi välkomnar Louise Svanäng till oss!

Vi på Stig Wahlström Elektronik fortsätter växa och den 22 maj kunde vi välkomna Louise Svanäng till oss i rollen som Innesäljare.

– Jag ser fram emot att utvecklas inom sälj och inom elektronikbranschen, vilket är en ny bransch för mig. Försäljning och kundrelationer är något jag verkligen brinner för så det ska bli riktigt kul att få bygga vidare på existerande kundrelationer och även vara med och bygga nya, berättar Louise.

Louise kommer närmast från en anställning som butikschef inom en detaljhandelskedja, där hon ansvarade för två butiker i Stockholmsregionen. Hon beskriver hennes första veckor på Stig Wahlström Elektronik som över förväntan:

– Stig Wahlström Elektronik har överträffat alla mina förväntningar över hur det skulle vara att komma in som helt ny. Alla har varit fantastiskt välkomnande och inkluderande mot mig sedan första stund och det är verkligen ett dreamteam att få jobba ihop med, berättar Louise och fortsätter:

– Bolaget har en familjär atmosfär som pyr av kunskap, kompetens och glädje som genomsyrar alla moment vi gör. Vi är en härlig blandning personer som besitter erfarenheter från alla möjliga håll.

Varmt välkommen till oss Louise!