DF60-serien från Hirose – 65A, delning 10,16 mm, kort-till-kabel-kontakter för intern strömförsörjning

DF60-serien från Hirose är ett utmärkt val för applikationer med hög effekt och hög densitet som kräver en kompakt och pålitlig kontaktlösning. Kontaktserien är designad för att möta kraven från industrier som fordon, industriell automation, robotteknik och förnybar energi.

Med DF60-serien får du en robust och hållbar design som tål extrema miljöer och tuff hantering. Den är klassad för en maximal ström på upp till 65A. Med en kompakt storlek på endast 18 mm i höjd erbjuder kontaktdonsserien ett perfekt förhållande mellan effekt och storlek, vilket gör den idealisk för applikationer med begränsat utrymme.

DF60-serien har en unik låsmekanism som säkerställer säkra och pålitliga anslutningar. Den har ett positivt lås som ger ett hörbart klick när kontakterna är helt ihopkopplade, vilket ger visuell och hörbar feedback för korrekt matning. Kontaktdonens design inkluderar även en inbyggd polarisationsfunktion som förhindrar felaktig sammankoppling, vilket minskar risken för skador och stillestånd.

Egenskaper

 • Upp till 65A
 • Säker låsmekanism säkerställer fullständig matning
 • Mycket pålitlig 5-punkts kontaktdesign
 • Formgjuten låsdesign
 • Förebyggande av felaktig matning hylsdon
 • Design förhindrar kortslutning mellan kontakterna
 • Förebyggande av lödsprickor
 • Överensstämmer med UL, C-UL och TÜV specifikationer
 • Glödtrådsöverensstämmelse (kompatibel med IEC 60695-2-11)
 • Fingerskydd (förebyggande av elektriska stötar) finns tillgänglig
 • Raka och vinklade utföranden

DF60-serien från Hirose är sammanfattningsvis ett utmärkt val för applikationer med hög effekt och hög densitet som kräver en kompakt, hållbar och pålitlig kontaktlösning. Dess unika låsmekanism, inbyggda polarisationsfunktion och olika konfigurationer gör den till en mångsidig och kostnadseffektiv lösning för ett brett spektrum av applikationer.