Smiths Interconnect flyger högt på F-35 flygplan

F-35 Lightning II är en familj av ensitsiga, enmotoriga, allväders stealth-stridsflygplan som representerar ett gigantiskt språng i luftdominanskapacitet. F-35:orna är avsedda att realisera överlägsen luftdominans och kan även tillhandahålla elektronisk krigföring och intelligens, övervakning och spaningskapacitet. 

Vår leverantör Smiths Interconnect har varit involverat i Lockheed Martin F-35 Lightning II-programmet i över 20 år och levererat hundratals olika sammankopplingsenheter, inklusive högtillförlitlighetsteknologier, från RF-komponenter och höghastighets/effekt/densitet/filtrerade kontakter till integrerade mikrovågsenheter.

Säkerställer prestanda, tillförlitlighet och säkerhet

“Vi är stolta över att leverera olika anslutningslösningar till olika kunder som är avsedda för användning i F-35-flygplanen”, säger Paul Harris, VD på Smiths Interconnect. “Våra produkter och teknologier är kända för att säkerställa den prestanda, tillförlitlighet, säkerhet och produktivitet som är av största vikt i det mest avancerade multirollflygplanet i världen.”