M12-seriens kontaktdon

M12 kontakt

M12-kontaktdon från Smiths Interconnect är en populär och mångsidig lösning för ett brett spektrum av applikationer. M12-kontakterna är kompakta, lätta att installera och kan hantera höga datahastigheter, vilket gör dem idealiska för användning i industriell automation, transport och andra krävande miljöer.

Smiths Interconnect lägger stor vikt vid både kvalitet och innovation. Deras M12-kontakter är designade och tillverkade enligt högsta standard, med den senaste tekniken och materialen. M12-kontakterna är byggda för att motstå tuffa förhållanden, inklusive extrema temperaturer, vibrationer och fukt, vilket säkerställer att din utrustning förblir ansluten och fungerar även i de tuffaste miljöerna.

M12-kontakterna finns i ett brett utbud av konfigurationer, inklusive raka, vinklade och panelmonterade alternativ. M12-kontakterna finns också i en mängd olika material, inklusive plast och metall, för att passa dina specifika behov.

M12-kontakternas egenskaper:

  • Upp till 8 kontaktpositioner
  • Kompakt IP67 metallhus
  • 360° EMI-skärmning
  • Hyperboloid kontaktteknik, Läs mer här
  • Uppfyller brand- och rökstandarder
  • A- och D-kodade versioner, X-kod släpps inom kort

Så oavsett om du letar efter att ansluta sensorer, ställdon eller andra enheter är Smiths Interconnects M12-kontakter den perfekta lösningen.

Vill du veta mer om M12-kontakterna?

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hela vårt utbud av förbindningslösningar och hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för din applikation.