M12-seriens kontaktdon

M12-kontaktdon är en populär och mångsidig lösning för ett brett spektrum av applikationer. De är kompakta, lätta att installera och kan hantera höga datahastigheter, vilket gör dem idealiska för användning i industriell automation, transport och andra krävande miljöer.

Smiths Interconnect lägger stor vikt vid både kvalitet och innovation. Deras M12-kontaktdon är designade och tillverkade enligt högsta standard, med den senaste tekniken och materialen. De är byggda för att motstå tuffa förhållanden, inklusive extrema temperaturer, vibrationer och fukt, vilket säkerställer att din utrustning förblir ansluten och fungerar även i de tuffaste miljöerna.

M12-kontaktdonen finns i ett brett utbud av konfigurationer, inklusive raka, vinklade och panelmonterade alternativ. De finns också i en mängd olika material, inklusive plast och metall, för att passa dina specifika behov.

Egenskaper:

Upp till 8 kontaktpositioner

Kompakt IP67 metallhus

360° EMI-skärmning

Hyperboloid kontaktteknik, Läs mer här

Uppfyller brand- och rökstandarder

A- och D-kodade versioner, X-kod släpps inom kort

Så oavsett om du letar efter att ansluta sensorer, ställdon eller andra enheter är Smiths Interconnects M12-kontakdon den perfekta lösningen. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hela vårt utbud av förbindningslösningar och hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för din applikation.