Stig Wahlström Elektroniks expansion fortsätter – erbjudandet förstärks ytterligare

Stig Wahlström Elektronik fortsätter att expandera. Den 16 januari kunde vi välkomna vårt senaste tillskott Marcus Boman Andersson till oss, en rekrytering som innebär att vi förstärker vårt erbjudande ytterligare.

Marcus Boman Andersson har i veckan tillträtt rollen som Applikationsingenjör hos oss på Stig Wahlström Elektronik. Närmast kommer han från AFRY, där han arbetat som Teknisk Produktägare för produkter till bland annat försvars- och flygindustrin.

– I rollen som Applikationsingenjör så kommer jag främst att agera som en brygga mellan våra säljare och kunder med fokus på tekniska aspekter, det är en roll jag sedan tidigare vet att jag trivs väldigt bra med, säger Marcus och fortsätter:

– Nu ser jag fram emot att åka ut i världen och besöka våra olika leverantörer, att fördjupa relationen med alla kunder samt att givetvis utvecklas och få fördjupad kompetens inom den väldigt breda elektronikbranschen.

Första veckan har varit händelserik, med både resor och ett flertal möten med leverantörer. Att bolaget är relativt litet är något han uppskattar, det innebär en flexibilitet och att nya idéer snabbt kan förverkligas. Han beskriver vidare att den interna kulturen är något han redan märkt av:

– Jag har blivit mycket väl mottagen av mina nya kollegor. Det är ett härligt och glatt gäng med ett brinnande intresse för sitt arbete. Det är högt i tak och en arbetsplats där man trivs och har kul tillsammans.