Jolex uppgår i Stig Wahlström Elektronik – breddar kunderbjudandet

Den 1 februari 2023 uppgår Jolex AB i systerbolaget Stig Wahlström Elektronik AB. Båda bolagen ingår sedan tidigare i teknikhandelskoncernen Addtech Nordic AB. Sammanslagningen innebär att bolagen tillsammans breddar kunderbjudandet till att inkludera fler marknader.

Stig Wahlström Elektronik erbjuder högkvalitativa produkter inom klimatisering och förbindningsteknik från världsledande komponentleverantörer, ett sortiment bestående av kundanpassade produkter såväl som modifierad standard. Bolaget har under den senaste tiden genomgått en kraftig tillväxt och expanderar nu verksamheten ytterligare när Jolex uppgår i bolaget den 1 februari 2023. Med unik expertis är Jolex en av de ledande aktörerna inom främst EMC och skärmningsområdet, men även inom termiska produkter. Stig Wahlström Elektronik och Jolex har liknande värderingar och kompletterar varandra väl när det kommer till både produkter och kompetens.

– Jag ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med Jolex då det är ett bolag med helt unik erfarenhet och kompetens, något som gör att vi breddar vårt erbjudande till att inkludera fler marknader. Kunderna får fördelen att de framöver kan vända sig till en och samma aktör för kvalitativa och unikt anpassade elektroniklösningar, säger Tommy Ahlsved, VD på Stig Wahlström Elektronik och fortsätter:

– Vårt gemensamma fokus framöver blir att fortsätta utmana oss själva till att hela tiden bli bättre på det vi gör och även att fortsätta utvecklas inom våra områden. Då många av våra kunder har behov av lösningar för användning i extrema omgivningsförhållanden blir kraven gällande funktion och kvalitet oerhört höga. Det här är något vi med säkerhet fortsatt kommer kunna erbjuda tack vare vår breda specialistkunskap och våra marknadsledande tillverkare.

För mer information:

Tommy Ahlsved, VD, Stig Wahlström Elektronik

tommy.ahlsved@wahlstrom.se

Läs mer:

https://swelektronik.se/

https://www.jolex.se/