Marknadsledande lösningar inom skåpklimatisering

Med vår expertis och erfarenhet hjälper vi dig gärna att hitta rätt klimatiseringslösning för just er. Tveka inte att kontakta oss om du har någon fråga eller om du vill veta mer.

Värmeväxlare

Deltas luft/luft värmeväxlare är system med sluten slinga och avancerad fläkt- och värmeväxlarteknik för att uppnå hög verkningsgrad. Delta-fläktarna som ingår i värmeväxlarna är konstruerade för att köras kontinuerligt i 80 000 timmar eller nio år. Läs mer

Filterfläktar

Vi har ett gediget program av effektiva filterfläktar med hög prestanda för dammkänsliga applikationer. Förutom ett brett standardprogram har vi även mycket goda möjligheter till kundanpassning. Läs mer

Termoelektriska kylare

Vi erbjuder termoelektriska kylare som ger kylning något under omgivande temperaturer. Med en TEC-modul kan ni få kylning utan att använda köldmedium eller kompressor. En TEC-modul består av peltierelement, kylflänsar och fläktar. Läs mer

Kylaggregat

Vi erbjuder högeffektiva och kvalitativa kylaggregat med aktiv kompressorbaserad kylning, för att på så sätt hålla inre skåptemperatur under omgivande temperatur. Läs mer

Värmare

Värmare för skåp skyddar elektronik och utrustning i miljöer med låga temperaturer. Med våra PTC-värmare kan vi erbjuda ökad säkerhet och minskade driftskostnader. PTC-värmaren genererar endast den värme som behövs för önskad temperatur. Läs mer

Temperaturkontroller

Med vårt sortiment av temperaturkontroller kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för er. Vi har ett nära samarbete med Laird Thermal Systems, som är världsledande tillverkare av termoelektrisk kylning. Läs mer