Hirose Environmental Report 2022

Vi på Stig Wahlström Elektronik är en del av Addtech, vilket innebär att vi ingår i koncernens långsiktiga hållbarhetsarbete inom CSR. Genom att kontinuerligt utveckla och stärka vårt hållbarhetsarbete skapar vi värde för våra kunder, aktieägare och samhället i stort.

När det kommer till vilka leverantörer vi väljer att arbeta med är deras hållbarhetsarbete av stor betydelse för oss. Vi samarbetar med några av världens ledande komponentleverantörer för att säkerställa högsta möjliga produktkvalitet och ett hållbart CSR-arbete. Hirose är en av dem.

Nu har Hirose publicerat sin Environmental Report 2022

”The Group has been promoting CSR as part of its corporate policy by reviewing its existing activities such as environmental protection and compliance within the framework of ’Corporate Social Responsibility (CSR)’. At the root of all these activities is our corporate philosophy. The Group’s approach to CSR is rooted in two fundamental principles: “Linking Wisdom” and “The Small Idea”. Our slogan, “An Electronics Company that Connects Wisdom,” expresses our desire to maintain a high-quality management structure in an efficiently run organization by constantly looking at our own company on a small scale, humbly seeking out the insight from those outside the organization, and connecting the vast amount of wisdom and knowledge we have accumulated. Our approach to CSR is also based on this philosophy. We are committed to fulfilling our social responsibility for the development of a global society through the honest and humble efforts of each and every employee to fulfill his or her role.”