Hypertac® hyperboloid-hylsa för kontaktdonslösningar med överlägsen kvalitet

HYPER-serien från Smiths Interconnect erbjuder den överlägsna Hypertac® Hyperboloid-kontaktteknologin som uppfyller de mest krävande prestandakraven. Serien är designad för användning i alla typer av applikationer i tuffa och krävande miljöer, där hög tillförlitlighet och optimerad säkerhet är avgörande. De elektriska och mekaniska egenskaperna säkerställer oöverträffad prestanda när det gäller tillförlitlighet, antal matningscykler och minimalt kontaktmotstånd.

Funktioner & fördelar

  • Låga insättnings- och utdragningskrafter
  • Lång livslängd
  • Lägre kontaktmotstånd
  • Pålitlig även vid stötar och vibrationer
  • Sammankopplingssystem med hög densitet
  • Låg energiförbrukning
  • Maximal prestanda
  • Hög tillförlitlighet i tuffa miljöer