Vi besöker European Microwave Week

I början av april går European Microwave Week av stapeln i London! Den 5–6 april besöker vi från Stig Wahlström Elektronik mässan och vi ser fram emot ett par händelserika dagar med många spännande möten.

European Microwave Week är Europas största mötesplats när det kommer till mikrovågs- och RF-komponenter. Mässan kommer att ha omkring 4 000 besökare, allt ifrån utvecklingschefer till utvecklare och konstruktörer. Under dagarna finns totalt 300 internationella utställare på plats och besökarna kommer även kunna ta del av en mängd olika intressanta föreläsningar från områdesexperter.

Smiths Interconnect – en av utställarna

En av utställarna under European Microwave Week är vår partner Smiths Interconnect. Med många starka varumärken inom bolaget är de en av de ledande aktörerna inom sin nisch. Smiths avancerade lösningar säkrar kvaliteten för höghastighetsanslutningar samt tillförlitlighet och säkerhet för krävande applikationer i tuffa miljöer.

Läs mer om mässan här!