Vi söker en säljare till vårt team!

Har du erfarenhet inom försäljning och ett tekniskt intresse? Motiveras du dessutom utav möjligheten att bygga långsiktiga relationer och utveckla kundanpassade lösningar? Stig Wahlström Elektronik söker dig som vill vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxtresa i rollen som teknisk säljare!

LÄS MER & SÖK TJÄNSTEN HÄR

Arbetsuppgifter

Som säljare hos Stig Wahlström Elektronik arbetar du proaktivt för att utveckla affärer med kunder i hela Sverige. Med din tekniska kompetens från branschen driver du affärsprocessen från prospektering till kontraktering. Du ansvarar för att kartlägga din marknad och förbereder dina kundbesök i form av koordinering och offertskrivningar. Du arbetar med båda nya och befintliga kunder, från mellanstora till stora OEM-företag. Kunddialogerna präglas av långsiktiga relationer och försäljningscykler, där vikten ligger vid nykundsbearbetning och att ta nya marknadsandelar. Du besöker kunder fysiskt på plats och digitalt för att skräddarsy rätt produkter efter kundernas behov. Genom konsultation och vägledning om Stig Wahlströms produkter, analyserar du kundernas behov för att rekommendera rätt produkter och lösningar.

Som teknisk säljare har du på sikt möjlighet att utgå stor del hemifrån eftersom du spenderar största delen av din tid i möten med kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• 3–5 års erfarenhet som säljare
• Tekniskt intresse
• Du pratar obehindrat på svenska och engelska meriterande
• Erfarenhet som teknisk säljare

Vi tror att du som söker har ett intresse och förmåga att förstå affärsmässiga principer och bygger på ett genomtänkt sätt goda relationer till andra människor. Som person drivs du av resultat och söker aktivt nya utmaningar. Du sätter upp mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dessa. För att trivas i rollen ser vi att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du ansvarar för din egen marknad och är bekväm med att arbeta självständigt och har förmågan att resonera strategiskt kring ditt arbete samt att fatta egna beslut. Vi tror att du har ett grundläggande intresse och förståelse för teknik samt har en positiv approach till att lära dig nya saker. Vidare tror vi att du är duktig på att lyssna, ger alltid affärsmässiga bemötande och har lätt för att sätta dig in och förstå kunders olika behov.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Farsta, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Stig Wahlström Elektronik.

LÄS MER & SÖK TJÄNSTEN HÄR