Nytt affärssystem – vi effektiviserar och moderniserar vårt arbete

Den 1 februari implementerar vi ett nytt affärssystem på Stig Wahlström Elektronik. Monitor G5 är ett komplett system med moduler som täcker alla aktiviteter i företaget. Syftet med implementeringen är att effektivisera och modernisera vårt arbete, genom unika anpassningar utifrån vår verksamhet.

– Monitor G5 är ett användarvänligt och smidigt affärssystem med goda möjligheter att förbättra vårt dagliga arbete. Med det nya systemet kan vi själva styra hur vi vill jobba, då det är så flexibelt, berättar Annika Karlsson, operativt ansvarig på Stig Wahlström Elektronik och fortsätter:

– Det kommer även förenkla samarbetet med de kunder och leverantörer till oss som också använder Monitor, då det finns en hel del bra funktioner för affärskommunikation.

Med Monitor G5 kommer det bli lättare att navigera samt att integrera olika slags lösningar. Förutom ökad effektivitet, innebär det även att vi kommer kunna förbättra vårt kvalitetsarbete gentemot kunderna.