På roadshow hos våra marknadsledande kunder

På bilden: Rex Chu, kvalitetsansvarig Asien, och Himesh Patel, försäljningsingenjör, från Stig Wahlström Elektronik, tillsammans med representanter från Hirose.

På Stig Wahlström Elektronik strävar vi ständigt efter att ge dig och ditt företag bästa möjliga lösning. Därför åker vi ibland ut på roadshow, där vi besöker våra kunder med vår minimässa och delar med oss av den senaste tekniken samt nya spännande komponenter.

Under en minimässa kommer vi ut till dig som kund, ofta tillsammans med vår leverantör Hirose. Med oss har vi alltid våra tekniska säljare såväl som ingenjörer, vilket gör att du får möjlighet att ställa frågor kring tekniken direkt på plats hos er. Vi visar upp och pratar om hela produktsortimentet, från Hirose men även från några av våra andra världsledande leverantörer.

– I en tid när allt går snabbt och många av våra kunder inte hinner besöka större mässor, så kommer vi ut till kunden istället. Vi vill erbjuda en kvalitetssäkrad resa – från start till mål. Och vår minimässa är ett steg i att alltid erbjuda den bästa lösningen för kunden. Att dela med oss av vår erfarenhet och expertis på plats, är något som verkligen brukar uppskattas, säger Gunnar Arvidsson, VD på Stig Wahlström Elektronik.