30 års partnerskap med branschledande Hirose

I år firar vi på Stig Wahlström Elektronik 30 år tillsammans med vår huvudleverantör och partner Hirose. Vi passade på att fira jubileet häromdagen när Hirose besökte oss på vårt kontor i Farsta.

– Det är ett samarbete som fungerar fantastiskt bra. Under åren har vi i nära samarbete med Hirose utvecklat den svenska marknaden, säger Gunnar Arvidsson, VD på Stig Wahlström Elektronik.

Hirose grundades år 1937 i Tokyo och har sedan dess utvecklat branschledande kontaktdon med egen teknik. Idag har bolaget en etablerad position på den globala marknaden med produktutveckling i framkant, alltid med högt mervärde i sina produkter.

– Tillsammans med Hirose tar vi fram lösningar som utgår från kundens unika behov. Vi utmanar tidigare sätt att tänka för att hela tiden förbättra våra erbjudanden, säger Gunnar Arvidsson och fortsätter;

– Om kunden redan hittat ett kontaktdon från Hirose, ställer vi alltid kontrollfrågor för att se om vi kan hitta en tekniskt bättre lösning, eller likvärdig men mer prisvärd.