Himesh Patel ny försäljningsingenjör hos oss!

Himesh Patel

Den 2 september börjar Himesh Patel som försäljningsingenjör hos oss på Stig Wahlström Elektronik. Himesh har tidigare jobbat med exportförsäljning, som affärsutvecklare och som teknisk säljare, inom systemförsäljning mot marknader i såväl Europa som Asien och Nordamerika.

Förutom många års erfarenhet av exportförsäljning mot flera olika delar av världen, har Himesh i grunden en examen som ingenjör, som han kombinerat med ekonomistudier vid Augsburg Universitet i södra Tyskland.

“Jag gillar teknisk försäljning, så rollen som försäljningsingenjör passar mig väldigt väl. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med Stig Wahlström Elektronik”, säger Himesh och fortsätter:

“Nu senast kommer jag från ett stort multinationellt företag, där det ofta blivit utdragna och svåra beslutsprocesser. Eftersom Stig Wahlström Elektronik är en mindre organisation, finns det hos dem andra möjligheter att agera och även att utveckla min egen roll. Jag ser fram emot att komma närmare kunderna och att vara med att driva företagets utveckling till att bli ledande inom deras produktområden.”

VISA ALLA NYHETER