Besök i fabrikerna!

I höstas inledde Stig Wahlström Elektronik AB ett samarbete med Delta-gruppen, världsledande leverantörer av lösningar för kraft och värmehantering. Samarbetet gäller framför allt produktionen av EC fläktar för HVAC applikationer.

Deltas utvecklingsavdelning är belägen i Taiwan, men fabrikerna där fläktarna produceras ligger i Dongguan, Kina. VD Gunnar Arvidsson, tillsammans med kollegorna Robert Ekroth och Rex Chu, har precis kommit tillbaka från ett första besök i fabrikerna för att kvalitetssäkra produktionsprocesserna, och de är mycket nöjda.

“Jag är otroligt imponerad av det vi fått se – de jobbar effektivt, har en suverän attityd gentemot varandra och kvalitetsprocessen är helt perfekt. Jag har sett många fabriker i mina dagar, men det här var något helt annat”, säger Gunnar Arvidsson.